Brød & Surdej

Brød & Surdej

949.00

På kurset ''Brød & Surdej'' dykker vi ned i surdejens hemmeligheder og mange fantastiske egenskaber.

Vi arbejder med de våde hvededeje med fuldkorn, hvor I får masser af tips og tricks til konsistenser, forholdet mellem sigte- og fuldkornsmel og til hvordan I kan variere grundopskriften, som vi hele tiden arbejder ud fra.
Vi laver vores egen dej, som I får med hjem til dagen efter, og vi bager friske boller og brød af en dej, som vi har forberedt i forvejen. 

Rugbrød skal der til, så derfor designer vi vores eget surdejshævede rugbrød med et udvalg af udblødte kerner, som vi bager på dagen, så I kan få dem med hjem til familien.

Croissanterne med 16 lag økologisk smør er et kapitel for sig. Vi lærer jer kunsten at skabe de mange lag af smør, som giver croissanter og wienerdeje den fantastiske knasende og fede konsistens. Vores opskrift er med masser af surdej, og vi deler hemmeligheden bag vores populære, fermenterede croissanter, som vi ruller med økologiske mørk chokolade.

Derudover skal vi selvfølgelig snakke en masse om surdej, og om hvad der sker nede i jeres brøddeje under æltning og bagning.

I får masser af friskbagt brød, deje til dagen efter samt surdej og opskrifter på det hele med hjem samt to måltider og kaffe, the og vand under hele kurset. Endelig får I selvfølgelig I konstant opmærksomhed og støtte fra både undervisere og opvaskere.

5 timer

Pris: 895 kroner.


Dato:
Quantity:
Køb